Йому потрібна жінка... Кухарка

Йому потрібна жінка… Кухарка. Тільки так, без варіантів. Щоб вона була в такому ковпаку на голові, як продавчині пиріжків на вулиці колись в таких стояли або буфетниці. Коли ще на вершечку ковпак той загортається, як серветка, яку ставлять у підставочку на столі. Так от, ще у неї мусить бути вгодована тілобудова, червоне лице з прожилками й прокурений хрипкий голос, яким можна тільки волати, а інакше він перетворюється на шепіт. От саме така йому потрібна жінка. Куховарка. Щоб йому щодня варила у виварці їдло й хвацько вимішувала його сильною опецькуватою рукою. А потім він прийде звідкись, вгамселить по столі й гримне: «Насипай!» А вона миттю вхопить черпака з тарілякою й почне ляпати туди борщ аж по вінця, а потім недбало швиргоне це на стіл, як у тюрмі, коли через віконечко видають їжу, і крикне: «А осьо-сьо тобі!» Приголомшений її вправністю він зиркне на неї вдячно-винуватими очима, оскаженіло накинеться на ту страву й почне поглинати. Вона підскочить до нього і, бажаючи виявити свої почуття, поляскає його по рум’яній щоці, а другою п’ятірнею по-хазяйськи візьме за холку і почне тріпотіти як слухняного і загалом хорошого пса. На це він щасливо вишкірить зуби й примружить оченята від задоволення. Щоб довести почуття до логічного піку, вона хапне його за чуприну й поволочить до спальні, в той час як він дожовує рештки їжі. Там пожбурить його на ліжко і хижо стрибне на нього сама, як борець реслінгу з краю рингу плигає на свого спантеличеного супротивника. А далі коїтимуться страшні речі… Такі страшні, що на небі в цей час зойкне Афродіта й судомно прикриє обличчя руками, а Ерос як підкошений впаде без тями.

31 коментар

Лілія Шутяк
Євгене, маю надію, Ви це все не з власного досвіду описуєте???
Євген Славянов
Як сказати… Якщо я це вигадав і уявив, навіть попри те, що я не пережив цього в моїй конкретній реальності, то це теж можна вважати власним досвідом, чи не так?
Лілія Шутяк
Можливо, і можна. Але я не про те. Просто якось воно все страшно виглядає. Хоча описали гарно! «Я в восхищении»
Надія Григоренко
Гарно! Яскраво!
А продовження буде?
Євген Славянов
Можливо. Якщо тільки мене відвідає якась муза!
Анатолій Кримський
Кому ёму?? Назовите фамилию.
И какая именно кухарка: та что должна учиться управлять государством или та что уже научилась??
Євген Славянов
Якщо буду продовжувати, може, подумаю про «фамілію».
Здогадуюсь, на кого ви натякаєте, говорячи про «управлять государством». Ну, гадаю, така кухарка, яка у мене тут описана, могла б стати непоганим диктатором у державі, така собі домінантна альфа-самиця))
Анатолій Кримський
А… Так вы всё придумали…
Євген Славянов
Тю, а Ви що собі думали, що я ото з такими «дівчатами» злигаюся?))
Сергій Стуканов
Написано соковито і влучно… В принципі, історія сама в собі закінчена і цільна, але від якогось продовження (підтримую Надію Григоренко) і я не відмовився б )
Євген Славянов
Дякую, буду намагатися вичавити з себе ще щось)
Галина Дичковська
А він САМ СОБІ потрібен?
Альберт Комарі
Оце влучно так влучно!!!
Євген Славянов
Не хочу нікого образити, але дуже цікаво спостерегти, як за віком різниться реакція людей на цей-от допис.
Галина Дичковська
Та мені якось зовсім не образливо:)))
Допис хороший, особливо Афродіта з Еротом:))
Євген Славянов
Я мав на увазі, що часом подібний стьоб зовсім не сприймається старшими людьми.
коментар було видалено
Жанна Тулей
Пробачте, але те, що сприймають з таким захватом у мене тільки відразу і викликало: так!-- потік думок, так!-- реалії життя, але не варто продовжувати у цьому ж руслі

P.S. Та чи багато ви дійсно знаєте, що потрібно обом Їм? Судячи по вашим відповідям--Ні, тому пробачте, але краще писати про те, що дійсно відчуте особисто
Євген Славянов
Відразу? — То це дуже добре, значить мій пост не залишив вас байдужою. Дуже радий цьому.
А продовжувати варто завжди, що б не сталося і хто би що не казав.
Та чи багато ви дійсно знаєте, що потрібно обом Їм?.. краще писати про те, що дійсно відчуте особисто
Ви вважаєте, що люди пишуть тільки про те, що «дійсно знають і відчули особисто»? І що ніколи в написаному не може бути ані краплі вигадки? Ви глибоко помиляєтесь, як і помиляєтесь у тому, що я цього не відчув.
Зрештою, думаю, якщо ви не зрозуміли мене й вам це не подобається, то не варто вам щось докладно пояснювати й переконувати. Дякую вам за вашу позицію.

Володимир Вакуленко-К.
Яке щастя, що після двох невдалих (чи можна їх назвати невдалими, коли від обох жінок я виховую дітей?) шлюбів мені жінка непотрібна ні на кухні, ні у пранні ні у штопці. Мені жінка потрібна лише для декількоразового використання. Поки зудіти не почне…
Галина Дичковська
«Мені жінка потрібна лише для декількоразового використання. Поки зудіти не почне…»
вав… може вам краще ляльку у сексшопі купити?
Володимир Вакуленко-К.
Ну те що реальні жінки не кращі за гумову ляльку (в народі «дрова») теж погоджуюсь. А ви хочете сказати, що хтось допоможе мені у вихованні дітей? Тож навіщо їм чужа тьотя в домі?
Галина Дичковська
Дивно, чому ми не бачимо суперечностей у своїх же принципах:
1.«Мені жінка потрібна лише для декількоразового використання. Поки зудіти не почне…»
2.«реальні жінки не кращі за гумову ляльку (в народі «дрова»)».
???
Жінка, якій не можна навіть зудіти (себто подавати і найменший звук), за визначенням не може бути нічим іншим, як дровами.
ВСЕ екстраполюється на ліжко, а ліжко екстраполюється на все.
Якщо ви направду хочете, щоб вона була «не дрова», то доведеться почути не тільки зудіння, а й крик, і гвалт, і регіт, і хихотіння, і гарчання, і зітхання, і стогін, і..., і..., і…
Якщо ж ви не хочете чути, то не дивуйтеся, що вам попадають тільки дрова.
Володимир Вакуленко-К.
Ну все таки вірно сказано, що жінка розуміє світ навпаки. Ви мене в 38 будете вчити як правильно розвести жінку, щоб їй те подобалось? Тоді діти в мене певно пробіркові і я не жив у шлюбі 10, а трохи пізніше 4 роки!
Володимир Вакуленко-К.
Є моральний крик і є крик насолоди. Це дві різні речі і про останню я нібито нічого не говорив, бо цілком влаштовує. Навпаки, з мовчазними не сплю.
Галина Дичковська
"Є моральний крик і є крик насолоди. Це дві різні речі і про останню я нібито нічого не говорив, бо цілком влаштовує".
Все правильно, я якраз і хочу Вам показати, що ви вперто хочете чути/бачити ТІЛЬКИ ОДНУ СТОРОНУ жінки.
А так не буває.
Є або 2 сторони, або дрова.
І ще, я Вас нічого і нічому не вчу. Мене надто сильно било життя, щоб я ще чогось когось вчила.
Та і ніхто нікого не вчить. Вчить тільки життя.
Просто внаслідок того, що життя не дало мені змоги сховати голову в пісок, довелось побачити те, що зазвичай не хочуть бачити.
Нє, то й нє.
Галина Дичковська
Дуже боляче, Володимире, дуже боляче, коли власне твій «моральний крик» не хочуть чути.
А коли його не хоче чути чоловік, якого ти любиш — од цього взагалі можна збожеволіти.
І крик насолоди уже нічого не порятує.
Володимир Вакуленко-К.
Тож на такий варіянт, тобто дві стадії крику я не згоден. Тому і користуюся перевіриними, але все таки вуличними дівками. Тобто послугами. Ви правильно сказали:… надто сильно било життя… Воно й далі битиме, тож сім«ю категорично більше не хочу!
Володимир Вакуленко-К.
Мені також непотрібна. Я частково егоїст — хочу живу ні в чому не відчуваючи потреби. Ситий батько — ситі діти.
Алька Ситар
Хороша манера письма. Жорстко і Саркастично. Тільки не по-людськи, а механічно якось. Хоча, напевне, споконвічний образ української жінки саме от таким і є. Та й чоловіки в повному розумінні не є чоловіками в нашій історії, якщо не брати до уваги козаків — ті обходились без жінок. Але душі у Вашому описі замало. Вцілому ж приємно вразило.
Володимир Вакуленко-К.
Душа… Поруште стереотипи і насолоджуйтесь. Потойбіччя існує саме там де ми присутні, а потім спокійне гниття в порожнині землі.
Життя згублюється не від аморальної поведінки, а від неконтролю її. Тож мушу жити, так як заплановано. Инакше не на користь і не буде!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте