Красивий і сильний мужчина Кличко

Як пояснити нашим куцоголовим людонькам-виборцям, які голосуватимуть за «красівого і сільного мущіну» Кличка, що безперечний боксерський талант і досягнення та чоловіча харизма не конвертуються в політичну мудрість і далекоглядність?
Нехай ще зрозуміла й звична мотивація жінок: «Він красивий і сильний мужчина...», «Спортсмен — мислить тверезо», «Голос приятный, разумно рассуждает», ще так і кортить додати — «а як візьме країну в свої сильні руки, то я взагалі зомлію...». Це ясно, жінки люблять чемпіонів. Але ж і чоловіки не пасуть задніх — «волевой человек», «целеустремлённый, всегда добивается своей цели», «та він там в Раді такий розгон дасть, а як президента всі бояться будуть, слухатись...», «оце накінець-то настоящого мужика виберем». Звісно, шарм успішної людини, чемпіона світу і гордості нації натягує полуду на очі й розріджує мозок, позбавляючи здоровоглуздого мислення. Тільки подивитися як під час зустрічей в регіонах на нього кидаються люди, щоб помацати «звєзду».
Най би хоч був у нього політичний досвід. Але звідки ж він візьметься, — з участі в недолугих засіданнях Київради в перерві між боксерськими поєдинками?
Наскільки б кориснішим він був у громадській діяльності з пропагування спорту й здорового способу життя. І в цій царині він би був дійсно лідером, а не маріонетковим брендом-головою партії з відсутністю ідеології, справжні керівники якої безсоромно й захланно експлуатують символічний капітал імені Кличка для приходу до влади.
Звичайно, зараз йому треба трошки постікати кров'ю на протестах, героїчно випинаючи груди, пощулитися від сльозогінного газу і демонструвати прогрес у вивченні української мови.
Ясно, що, швидше за все, Кличко буде наступним Президентом України, але ж як він взагалі збирається управляти 45-мільйонною країною — правим джебом і лівим хуком? Отож і ясно, що не він буде управляти. А хто? Там взагалі є хтось у тій партії, окрім 1-го двометрового члена?

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте